Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?
In cont 2
Placa de tocat fata-verso
Veioza OSVINO, LED
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Termometru cu ecran LCD
Taburet pliabil telescopic
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
pe 21.11 la 15:22
de vasimur 4
pe 21.11 la 11:23
pe 21.11 la 11:02
de Adele 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Lau
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.