naomy

1

Bucataras
incepator

tenerife

Bucataras din 26.04.2011

RETETE64
PRIETENI56
Retete / Paste

Melcisori cu branza topita si smanatana

In Paste la 5 Aug 2011

Se pun melcisorii la fiert impreuna cu uleiul, vegeta si sarea iar cand sunt gata fierti se strecoara si se pun din nou in cratita la foc mic si se  mai adauga o lingura de  ulei masline(optional) un pic de sare si branza topita taiata cubulete, apoi se amesteca pana se topeste...

Varza calita cu bacon si taietei lati

In Paste la 8 Mai 2011

Se prajeste baconul in 5 linguri de ulei masline (cat sa primeasca putin culoare ). Se pune  ceapa si cand este calita se adauga varza, rosia taiata cubulete, sarea, piperul si apa si se lasa sa fiarba  la foc mic. Separat se pun taieteii la fiert cu o lingura de ulei...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Retete preferate
Tort Maria

Voturi:46

Panna Cotta

Voturi:25

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 27

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]