Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
Voturi:3
Voturi:18
Voturi:25
In cont 116
Set de 2 borcane de depozitare
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Ciocan pentru carne
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 16:42
ieri la 16:08
ieri la 15:06
ieri la 12:51
ieri la 10:30
5 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Valclaudia
MotanLaOale
Bucataras 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ramonaky 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...