
publicat la 26.04.2015
publicat la 26.04.2015
publicat la 26.04.2015
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu bacon si salam
Am inceput cu blatul,fiind cu drojdie trebuia lasat la dospit,asa ca intr-un castron am pus 4 cani de faina alba,sare,zahar,drojdia,uleiul,apa,oregano si cimbrisor uscate,am amestecat in prima faza cu o lingura de lemn pana cand aluatul s-a legat,apoi am trecut la framantatul cu mana,pana cand...
Paine cu rosii uscate si masline
In 100 ml lapte caldut se dizolva pliculetul de drojdie,1 lingura de zahar si faina pana cand compozitia capata o consistenta similara cu a smantanii.se lasa sa creasca undeva la caldura pentru 20 minute. Intr-un castron se pun 500 gr faina,1 lingurita sare,amestecul de drojdie dospit si se...