-tony-

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 25.08.2012

RETETE46
PRIETENI162
Retete / Paste

Penne cu sos alb si galbiori

In Penne la 3 Sep 2013

Pastele se pun la fiert in apa fiarta cu sare .Se lasa conform indicatiilor de pe pachet.Cand sunt gata le scurgem de apa. Ceapa se curata de coaja,se sapala si se toaca marunt.Morcovu,dovlecelul se curata,se spala si se taie cuburi mici. Galbiorii se spala ,se taie pe lung in 3-4...

Paste de vara

In Penne la 3 Iul 2013

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.Cind s-au fiert,se scurg de apa si se lasa la racit. Rosiile se taie in 4 .Mozzarella se taie cuburi mici. Se pun pastele intr-un bol.Se adauga ulei de masline,rosiile,mozzarella,busuioc tocat fin, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si se da...

Penne cu kaizer si ton

In Penne la 23 Mai 2013

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert.Cind apa a inceput sa fiarba adaugam pastele si le fierbem circa 10 minute. Intr-o tigaie punem cele 3 linguri ulei,adaugam kaizerul si ardeiul fisii si ceapa tocata marunt.Cind acestea s-au calit adaugam tonul scurs de uleiul din conserva.Adaugam si...

Paste cu mix de carne

In Penne la 11 Mar 2013

Carnea se marunteste. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim usturoiul.Cind prinde culoare il scoatem.Adaugam ceapa tocata si lasam pina prinde o culoare aurie.Adaugam apoi dovleceii si lasam citeva minute pana ce dovleceii s-au calit si ei. La sfirsit adaugam carnea.Potrivim de...

Paste la cuptor

In Paste la 20 Ian 2013

Pastele se pun la fiert in apa cu sare .Cind sunt fierte se scurg de apa. Intr-o tigaie punem putin ulei in care calim usturoiul.Cind acesta a prins culoare,il eliminam. Adagam kaizerul si ardeiul si le calim.Adaugam sare,piper si sosul bechamel.Amestecam bine si lasam 2-3 minute la foc...

Tortelli umplute cu hribi in sos de smintina

In Paste la 8 Ian 2013

Pastele le punem la fiert in apa cu sare.Cind sunt fierte le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de smintina. Sosul de smintina il preparam calind kaizerul taiat fisii adaugind apoi smintina si la urma mararul.Se potriveste se sare si piper. Se servesc fierbinti

Spaghete cu sunca si legume

In Spaghete la 8 Ian 2013

Punem pastele la fiert in apa cu sare.Cind s-au fiert le scurgem de apa. Intr-o tigaie punem la calit sunca taiata felii mari si usturoiul.Cind s-a lasat putina grasime de la sunca adaugam ciupercile taiate felii si dovlecelul taiat fisii groase. Cu 5 minute inainte de a opri focul adaugam...

Paste cu fructe de mare

In Paste la 29 Noi 2012

Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit. Se adauga ardeiul taiat cuburi si fructele de mare si se lasa pina se deschid scoicile, dupa care se adauga apa si se lasa la foc mediu pina scade apa. Adaugam bulionul si lasam in jur de 5 minute. Potrivim de sare si...

Paste cu carne tocata

In Paste la 6 Sep 2012

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste ceapa, usturoiul si ardeiul tocat marunt. Se lasa la calit, dupa care se adauga carnea tocata. Se lasa 5 minute si apoi se adauga bulionul. Cand sosul cu carne tocata este gata se adauga pastele si...

Bucatini cu carnati de mistret

In Paste la 5 Sep 2012

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Intr-o tigaie cu putin ulei se pune catelul de usturoi strivit. Se lasa la calit si cand acesta a prins culoare se da deoparte. Se adauga ardeiul tocat si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putina sare. Dupa ce s-a rumenit ardeiul se adauga...

Tagliatelle cu prosciutto crudo si ciuperci...reteta nr 1 :) !!!

In Paste la 26 Aug 2012

punem o oala cu apa la fiert. cind aceasta fierbe punem sare si adaugam pastele. le lasam conform indicatiilor de pe pachet. prosciutto se taie fisii mai groase. se calesc intr-o tigaie fara ulei ,apoi adaugam ciupercile taiete in patru iar piciorul ciuperciii taiat felii,ardeiul...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 12.02.2014

Musaca de vinete cu dovlecei

publicat la 05.01.2014

Sendvis cu carne pui

publicat la 27.10.2013

Hamburger Tony

Horosmopul tau de astazi:

Rac

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]