Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...
publicat la 28.05.2014
publicat la 27.05.2014
Voturi:16
Voturi:19
Voturi:12
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Perie de pantofi
Set de 2 teluri Kasahome
Placa de tocat fata-verso
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:16
ieri la 10:26
de vasimur 4
pe 28.09 la 18:34
pe 27.09 la 09:12
pe 26.09 la 17:05
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de lapte bătut
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...