Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...
publicat la 28.05.2014
publicat la 27.05.2014
Voturi:16
Voturi:29
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Lumanare parfumata
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:13
de vasimur 4
ieri la 10:38
de Bucataras 8
ieri la 06:15
pe 18.10 la 13:57
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
vasimur
RODIMUR
lilik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
remy_81 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de lapte bătut
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...