
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de macrou afumat
macroul se curata de piele si de oase,se rupe bucatele si se pune intr-un castron. se adauga salata,rosiile,ceapa si maslinele taiate marunt. 1/2 din lamaie se decojeste, se toaca marunt si se adauga in caston impreuna cu patrunjelul si rozmarinul tocat marunt. cealalta 1/2 din lamaie se...
Salata de stiuca marinata
Pestele se rupe in bucatele cu tot cu oase (care ar trebui sa fie macerate) si se pun intr-un bol.Se adauga ceapa taiata julienne,maslinele,putina zeama de lamaie,putin ulei,sare si piper si se amesteca.Asta-i tot.