Nada Mas

Alte detalii


I-am intrebat pe cei de la Nada Mas ce inseamna numele acesta, de la ce vine, insa nimeni nu a stiut sa-mi spuna. S-au uitat unul la altul, s-au dus sa-l intrebe pe sef, insa misterul a ramas. M-am uitat pe Internet si am vazut ca inseamna "minic mai mult" in spaniola. Pana la alta informatie, ramane asa...


Nada Mas e un restaurant nou in Bucuresti, deschis in toamna lui 2011 in locul lui Byblos, fostul restaurant italienesc al lui Serghei Mizil din spatele Atheneului. Si Nada Mas e tot al lui Serghei Mizil. E un restaurant destul de mare, la parterul unui bloc vechi pe Nicolae Golescu, la cativa metri de Menuet, un restaurant unguresc, acesta. Localul a fosr renovat si amenajarea si decorurile au fost schimbate. Nada Mas arata destul de bine, e luminos, aerisit, cu un aer modern si cam minimalist, cu mobilier simplu si auster. Locul e placut, deci, mai ales ca e foarte curat, fiind nou si, mai ales, fiind cam gol pana acum. Trec adesea prin fata lui, in drum spre Atheneu, si gol il vad tot timpul.



Meniul de la Nada Mas e spaniol, aproape exclusiv cu carne, ceea ce face sa se estompeze destul de mult "specificul spaniol". Mancarea e destul de buna. Preturile sunt mari, mai ales ca in meniu sunt sumele pe 100g, in unele cazuri, ceea ce intareste suspansul. Doua chelnerite vorbarete ne-au facut seara mai placuta, mai ales ca aroganta unuia care parea sef acolo ne-a indispus destul de tare.



Asadar, Nada Mas e un restaurant bun, la care puteti merge cand vreti sa mancati carne, multa carne, si nu dintre cele ieftine... (GB)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]