Winestone (Hotel Mercure - fostul Symphony)

Alte detalii


Un restaurant cuminte de hotel



Restaurantul se numeste acum Winestone, o schimbare pe care am prevazut-o cumva cand am scris despre acest loc. (iunie 2015)



Restaurantul hotelului Mercure, recent inaugurat in zona Pietei Amzei, se numeste Symphony, la fel cu cel al unui alt Symphony de pe Eminescu, tot recent inaugurat si acela, si nu stiu daca vor ajunge la o disputa asupra numelui.



Restaurantul Symphony de la Mercure ocupa, de fapt, holul hotelului, un spatiu deschis destul de larg. E o cladire noua, construita de la zero, au deschis in noiembrie 2014, insa inaugurarea oficiala a fost facuta cu putin timp in urma. E o constructie moderna, beton, otel si sticla, ingredientele obisnuite. E luminos, aerisit, frumos amenajat, minimalist si destul de elegant. Urmeaza sa deschida si o terasa, probabil ca va fi si mai placut acolo.



Meniul e destul de neutru la Symphony, bucatarie internationala, felurile deja ajunse obisnuite. Mancarea e corecta, insa nimic special. Probabil sunt inca intr-o perioada de tatonari, e posibil sa incerce diferite formule, sper sa gaseasca ceva mai original, fiindca altfel nu prea vad cum s-ar umple restaurantul, mai ales ca preturile sunt destul de mari. Asta presupunand ca-i intereseaza sa-l aiba plin...



Serviciul a fost foarte bun, clienti nu prea, insa nu de mirare pentru un local deschis de curand.



Putine hoteluri indraznesc sa incerce un concept culinar mai deosebit in restaurantele lor, ceva despre care sa iti aduci aminte si la o zi dupa ce ai mancat acolo. Sa vedem daca Mercure va face pasul cu Symphony al sau... (GB - aprilie 2015)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]