_Alina_

1

Bucataras
incepator

Piatra Neamt

Bucataras din 16.05.2012

RETETE342
PRIETENI238
Retete / Sandvisuri

Miez de lapte colorat

In Sandvisuri la 25 Oct 2012

Taiem painea si miezul de lapte felii. Taiem dovleacul copt si sfecla cubulete. Punem pastrama si miezul de lapte pe felia de paine. Punem apoi cubuletele de dovleac si sfecla si porumbul.

Dulce, acrisor si ceva fermecator

In Sandvisuri la 24 Oct 2012

Ungem rondelele cu crema de branza. Punem apoi miezul de lapte pe margini, iar in centru punem bobitele de zmeura si rodie.

Sandvis rolls

In Sandvisuri la 24 Oct 2012

Din ou, lapte, faina si sare facem un aluat de clatite. Il punem intr-o tava tapetata (20 x30 cm) cu hartie de copt si il dam la cuptor 10 - 15 min. Dam cascavalul pe razatoare, taiem ardeiul capia fasii si pastrama cubulete. Scoatem clatita din cuptor si punem pe ea, cat este inca...

Vulcan branzicios :)

In Sandvisuri la 24 Oct 2012

Taiem 1-2 felii de paine in triunghiuri si le punem la prajit. De asemenea punem si felii intregi la prajit. Dam prin razatoarea cu gauri mici cascavalul afumat, pieptul de pui afumat si morcovul. Incepem sa asamblam sandvisul astfel: punem pe o felie intreaga crema de branzica, pe margine...

Ceva fin si rondele de grau

In Sandvisuri la 24 Oct 2012

Taiem ardeiul si pastrama cubulete. Intindem crema de branza pe rondea, pe margine punem masline, in centru boabe de porumb, ardei rosu si pieptul de pui. Il putem lasa asa sau ii punem deasupra inca o rondea pe care o ungem cu crema pe fata inferioara.

Broscute

In Sandvisuri la 24 Oct 2012

Taiem chiflele si punem in ele cate 2 felii de miez de lapte si pastrama de porc. Infingem maslinele in cate o jumatate de scobitoare si le punem pe chifla. Din cascaval taiem felii groase si le crestam sub forma unor coronite, pe care le infingem cu ajutorul unor jumatati de scobitoare in...

Sandvis Ferb

In Sandvisuri la 19 Oct 2012

Taiem painea prajita sub forma unui patrulater, un colt de paine il taiem aproximativ patrat pentru a forma nasul. Ungem totul cu iaurt. Ardeiul verde il taiem patratos apoi il franjuram. Punem ochii din miez de lapte si maslina taiata. Facem o ureche din cascaval afumat. Facem si...

Sandvis Phineas

In Sandvisuri la 19 Oct 2012

Prajim felia de paine si o taiem sub forma unui triunghi. O ungem cu iaurt. Din crema de branza formam doua bilute pentru ochi. Scobim 2 cercuri in maslina si le punem pe bilutele de branza. Ardeiul gras il taiem sub forma rotunda si apoi il crestam. Acesta este parul... Din cascavalul...

Sandvis cu omleta si crema de branza

In Sandvisuri la 18 Oct 2012

Facem o omleta din ou si lapte. O taiem in triunghiuri pe care le ungem cu crema de branza si le rulam ca pe niste croissante. Punem pe felia de paine rosiile, omleta umpluta, si sfecla.

Sandvis cu miez de lapte

In Sandvisuri la 18 Oct 2012

Prajim oul si il taiem cu o forma pentru fursecuri. Salata o spalam si o stergem cu un prosop absorbant. Taiem cremwurstii in bucati de 2-3 cm si ii punem la fiert. Feliem rosiile. Punem frunzele de salata pe paine, apoi rosiile feliate, oul, branzica si cremwurstii si ne apucam de papat :P...

Sandvis cu caciulita

In Sandvisuri la 18 Oct 2012

Cum procedam?! Simplu de tot!  Taiem cu ajutorul unei forme pentru biscuiti cascavalul, painea, sunca. Castravetele il feliem. De la ardei folosim doar varfurile. Asamblam sandvisul alternand feliile de cascaval si sunca si terminand cu  paine. Deasupra acesteia punem o felie de...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 24.03.2015

Mancare de post - Galuste cu soia

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Și azi îți saluți prietenii cu tradiționalul "De mâine mă apuc de slăbit". Oare de ce îți răspund doar cu un zâmbet înțelegător?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]