Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 16.05.2012
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!
publicat la 24.03.2015
publicat la 20.03.2015
Cere și ți se va lua!
Voturi:24
Voturi:52
Voturi:19
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:04
de Rocsi 9
pe 18.06 la 19:27
pe 18.06 la 10:01
pe 17.06 la 08:45
pe 16.06 la 09:24
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
vasimur
Ela68 2
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataras Monica 1
Izabella 1
artanu 1
madastely 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!