Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
Este ziua ta norocoasă! Daca nu joci la loto, ai norocul de a nu pierde acei bani pe care altfel i-ai da pe bilet!
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 05:59
de RODIMUR 8
ieri la 13:19
ieri la 11:08
pe 24.09 la 07:11
pe 23.09 la 07:49
4 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
Ana_Maria269 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
raus 1
evA 1
carmi26 1
tutututu59 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....