Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Termometru cu ecran LCD
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Lumanare parfumata
Ciocan pentru carne
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:36
ieri la 18:00
ieri la 09:48
pe 02.07 la 09:50
pe 01.07 la 10:33
4 comentarii
de Gherca Daniela 5
3 comentarii
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
vasimur
Bya Ralu 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mama_Lizica 1
dana1986 1
iulianatanase 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....