savarinu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 14.04.2010

RETETE2
PRIETENI11
Retete

Aperitiv de sezon

In Aperitive / Garnituri la 20 Iul 2010

Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei  . Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei . Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti . Fasolea verde se fierbe jumatate...

Ciuperci cu legume

In Mancaruri de post la 27 Apr 2010

Se aleg cateva ciuperci mai marisoare , se spala ,  se curata si se prajesc  timp de un minut . Se intorc pe ambele fete pana cand incep sa se inmoaie si capata culoarea aurie legumele ( morcovi ,  telina , pastarnac ,  ardei gras , conopida ...) se prepara la cuptor...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]