Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Unghiera BISALUO
Set de 250 forme pentru briose
Pensula de patiserie
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:32
ieri la 10:36
pe 19.05 la 10:43
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
vasimur
ioana_lupu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...