Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Pensula de patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 3 boluri Ellenge
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:17
la 07:35
ieri la 08:31
pe 15.10 la 10:04
pe 14.10 la 08:35
3 comentarii
2 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
oanapl
RODIMUR
florinald0809
AndreaE 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisss 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...