
publicat la 29.08.2021
publicat la 29.08.2021
publicat la 29.08.2021
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel
perisoarele: amestecam ingredientele, ceapa sa fie tocata foarte marunt. Punem intr-o oala apa cu sare si cand incepe sa fiarba apa, dam focul mic si formam perisoarele cu mana umeda. Le punem in oala, le lasam sa fiarba pana e fiert orezul. Se scot pe o farfurie cand sunt gata sosul :intr-o...
Piure cu snitel de pui
taiem pieptul de pui in felii, dupa care le batem, le condimentam si le lasam cat curatam cartofii si ii punem la fiert. Cartofi eu ii tai in 4 ca sa fiarba mai repede. Batem ouale cu un pic de sare, punem intr-o farfurie pesmet si ne apucam de treaba. Luam cate o felie de pui si il dam prin...