publicat la 29.01.2020
publicat la 13.02.2019
publicat la 05.08.2018
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Desert flan cu lapte condensat si cafea
Punem zaharul pe foc si il lasam sa se caramelizeze, miscand ocazional cratita pentru a se topi uniform. Il turnam cu grija in forma (nu trebuie sa fie neaparat din cea cu gaura in mijloc) in asa fel incat sa imbracam si peretii acesteia. Cu ajutorul unui tel amestecam ouale impreuna cu...
Pui prajit
Punem o oala pe foc cu 350 ml de apa, 1 lingurita piper macinat, 4 foi de dafin, 4 catei de usturoi intregi, 100 gr sare, 100 gr zahar brun si jumatate din cantitatea de cimbru proaspat. Cand incepe sa fiarba dam deoparte, adaugam restul de apa si lasam pana se raceste complet. Taiem pulpele...
Paste cu branzeturi si broccoli
Prajim feliile de bacon cu o lingura de ulei de masline, pana se rumenesc, apoi le punem in blender impreuna cu 1 catel de usturoi, oregano, cimbru, putina sare, piper si 2 linguri de ulei de masline. Le tocam, dar nu prea marunt. Punem intr-o oala apa, sare si ceapa iar cand incepe sa fiarba,...
Pasta alla puttanesca
Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza 3-4 linguri din apa in care au fiert. Intre timp, punem filetele de anșoa intr-o tigaie larga impreuna cu usturoiul zdrobit si putin ulei de masline. Lasam la calit timp de un minut, apoi adaugam tonul, maslinele si patrunjelul...