Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Mures
Bucataras din 01.05.2009
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.
"Daca te simti bine, nu te ingrijora! Trece!"
Voturi:9
Voturi:11
Voturi:4
In cont 31
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 21:15
de Bucataras 8
ieri la 09:18
pe 23.07 la 09:47
pe 22.07 la 09:45
pe 21.07 la 09:26
3 comentarii
de Andra_Constantinescu 6
1 comentarii
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bucataras
Rocsi
CookieMonster 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
naomy 1
anydina 1
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de telina
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.