Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 05.09.2011
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...
mai multe
publicat la 05.09.2011
Set de 2 teluri Kasahome
Perie de pantofi
Ciocan pentru carne
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:38
la 15:23
la 10:58
ieri la 08:58
de RODIMUR 8
pe 14.05 la 18:50
6 comentarii
de oanapl 8
4 comentarii
de Catalina L 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
getix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Swanheart 1
nacularisa 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine taraneasca cu seminte
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...