
publicat la 02.10.2015
publicat la 16.05.2012
publicat la 16.05.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Compot de cirese
-spalam bine ciresele si indepartam coditele; -umplem pe jumatate borcanul cu cirese; -peste ele adaugam 3 linguri de zahar; -umplem borcanul cu apa calduta; -agitam putin borcanele ca sa se topeasca zaharul; -intro cratita punem un prosop, peste punem borcanele si adaugam apa pana...
Compot de visine
-spalam bine visinele si indepartam coditele; -umplem pe jumatate borcanul cu visine; -peste visine adaugam 4 linguri de zahar; -umplem borcanul cu apa calduta; -agitam putin borcanele ca sa se topeasca zaharul; -intr-o cratita punem un prosop, pdeasupra punem borcanele cu compot...