Dnelutza

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 16.02.2010

RETETE8
PRIETENI6
Retete / Dulciuri

Piscoturi cu crema de mascarpone

In Dulciuri la 24 Feb 2010

Topim in MO ciocolata, adaugam migdalele si alunele macinate si mascarponele. Cu ajutorul unei linguri, amestecam bine toate ingredientele (atentie, folositi un vas destul de incapator, sa nu fiti nevoiti sa schimbati), vom obtine o crema destul de consistenta, dar delicioasa. Acum ca crema e...

Kipferl cu vanilie

In Dulciuri la 22 Feb 2010

Mai intii de toate, punem migdalele in apa clocotita, pentru a le putea curata mai usor (sau le cumparam gata "dezpielitate"), apoi le macinam. Intr-un castron destul de incapator, cernem faina, adaugam migdalele macinate, zaharul, zaharul vanilat, oul, untul taiat bucatele,...

Cupe de capsuni cu mascarpone

In Dulciuri la 22 Feb 2010

Spalam capsunile, le curatam de codite iar 300 g le taiem feliute/bucatele, depinde de paharele/cupele in care le vom aseza. Mascarponele, brinza si zaharul pudra le punem in robot si cu viteza cea mai mare le zbatem bine, timp de citeva minute. Din restul de capsuni (150 g), lingura de...

Tort inimioara

In Torturi la 19 Feb 2010

Zbatem bine ouale cu zaharul, iar cind acesta s-a topit adaugam faina cernuta impreuna cu amidonul, praful de copt, zaharul vanilat si sarea. Tapetam tava de la cuptor cu hirtie de copt, rasturnam toata compozitia de blat, nivelam si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 10...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]