Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta.
Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper.
Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita.
Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel....
Intr-o cratita cu pereti mai grosi punem untura la incins pe aragaz.
Spalam carnea ,o condimentam cu sare si piper.
Punem carnea la prajit,aproximativ 7-8 minute pe ambele parti.
Intre timp curatam ceapa,o spalam si o taiem fideluta.
Curatam si usturoiul si il taiem bucati mai mici....
Toate ingredientele pentru bait se pun intr-un castron si se amesteca .
Carnea se spala cu apa rece si se pune in castron in acest amestec de mirodenii .
Se acopera castronul cu un capac sau cu folie pana a doua zi.
A doua zi ,scoatem carnea din bait(de la marinat) ,o spalam cu apa...
Carnea de vita o spalam cu apa rece si cu un prosop de hartie o tamponam pentru a elimina surplusul de apa .
Asezam carnea pe un platou si o condimentam pe ambele parti cu sare si piper.
Ceapa o curatam de coaja si o taiem felii subtiri.
Intr-o tigaie punem doua linguri de ulei si punem...
Se taie ceapa si celelalte legume dupa preferinta.
Carnea de porc se taie cubulete.
Intr-o oala de 5 l se pune uleiul de masline ,se lasa la incins,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se caleste foarte bine apoi se adauga lingurita de boia si pasta de tomate,se mai caleste usor apoi se pune...
Ciocanele de pui crocante.
Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta. Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper. Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita. Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel....
Carne de porc prajita cu ceapa
Intr-o cratita cu pereti mai grosi punem untura la incins pe aragaz. Spalam carnea ,o condimentam cu sare si piper. Punem carnea la prajit,aproximativ 7-8 minute pe ambele parti. Intre timp curatam ceapa,o spalam si o taiem fideluta. Curatam si usturoiul si il taiem bucati mai mici....
Friptura din carne de mistret
Toate ingredientele pentru bait se pun intr-un castron si se amesteca . Carnea se spala cu apa rece si se pune in castron in acest amestec de mirodenii . Se acopera castronul cu un capac sau cu folie pana a doua zi. A doua zi ,scoatem carnea din bait(de la marinat) ,o spalam cu apa...
Zwiebelrostbraten(Friptura de vita cu ceapa prajita) si cartofi gratin
Carnea de vita o spalam cu apa rece si cu un prosop de hartie o tamponam pentru a elimina surplusul de apa . Asezam carnea pe un platou si o condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Ceapa o curatam de coaja si o taiem felii subtiri. Intr-o tigaie punem doua linguri de ulei si punem...
Gulas
Se taie ceapa si celelalte legume dupa preferinta. Carnea de porc se taie cubulete. Intr-o oala de 5 l se pune uleiul de masline ,se lasa la incins,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se caleste foarte bine apoi se adauga lingurita de boia si pasta de tomate,se mai caleste usor apoi se pune...