Carne de porc prajita cu ceapa

de Aurelia 07_07 in Porc, 2 Iun 2014 | 8021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pulpa de porc(aproximativ 200 de grame bucata)
  • 1 ceapa mare alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc prajita cu ceapa:

Intr-o cratita cu pereti mai grosi punem untura la incins pe aragaz.

Spalam carnea ,o condimentam cu sare si piper.

Punem carnea la prajit,aproximativ 7-8 minute pe ambele parti.

Intre timp curatam ceapa,o spalam si o taiem fideluta.

Curatam si usturoiul si il taiem bucati mai mici.

Asezam ceapa si usturoiul in cratita in jurul carnii si mai prajim inca aproximativ 7-8 minute .

Putem servi cu orice fel de garnitura.

Salate,paste fainoase ,orez, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc prajita cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc pulpa si scarita cu bere