
publicat la 30.12.2013
publicat la 11.12.2013
publicat la 14.11.2013
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Placinte cu branza in tigaie (reteta video)
Punem faina intr-un bol incapator. Facem o gropita in mijloc si turnam laptele caldut in care am dizolvat drojdia uscata si oul incepem sa amestecam bine pentru a incorpora laptele in faina si pentru a osrma un aluat. Cand laptele s-a absorbit si aluatul este aproape format adaugam uleiul si...
Chifle cu lapte (reteta video)
In bolul unui mixer cu functie de framantare se pune laptele caldut, se adauga, zaharul, drojdia si se fixeaza carligul de framantare. Se amesteca putin ingredientele si se pune faina, putin cate putin, lasand mixerul sa-si faca treaba. Odata incorporat laptele, se adauga sarea si untul moale si...
Focaccia cu rozmarin si busuioc (reteta video)
Prima data ne ocupam de maia. Amestecam drojdia cu zaharul, punem putina apa si 2 lingurite de faina si amestecam totul. Lasam maiaua sa creasca pentru 10 min sau pana isi dubleaza volumul. Turnam maiaua peste faina adaudam apa putin cate putin si incepem sa framanam aluatul adaugand si...
Paine cu masline (reteta video)
Puneti faina intr-un bol sau pe suprafata de lucru, faceti o adancitura in mijloc si adaugati drojdia sfaramata intre degete,mierea apoi turnati apa putin cate putin pana cand obtineti un aluat omogen si potrivit de tare. Framantati bine aluatul pentru 8-10 minute apoi adaugati maslinele si mai...
Batbout - painici marocane (reteta video)
Din toate ingredientele framantati un aluat ca pentru paine. Turnati cate putina apa in ingredientele uscate pana ajungeti la consitenta unul aluat. Framantati foarte bine aluatul pana devine suplu si elastic. Daca nu aveti faina de grau dur adaugati o lingurita de otet pentru a face aluat mai...