publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu pui
Inainte de a ne apuca de blat, punem pasta de tomate sau sucul de rosii plus condimentele intr-un ibric mai mare, punem apa si lasam sa clocoteasca pana avem consistenta unui sos. Pieptul de pui ii taiem bucatele mici sau fasiute, il condimentam si il calim. Pregatim aluatul amestecand toate...
Pizza salami de casa
Inainte de pregatirea blatului taiem salamul(cubulete sau felii), ciupercile si cascavalul care poate fi razuit sau taiat in cubulete, depinde cum vreti. Intr-un ibric punem sucul de rosii, piperul, sarea, lingurita de zahar si 2 foi de dafin plus oregano si dam la foc pana se ingroasa. In...