MIUTA

1

Bucataras
incepator

BISTRITA

Bucataras din 11.01.2010

RETETE246
PRIETENI234
Retete / Pizza

Cornuri cu sunca si cascaval

In Piine la 23 Oct 2013

Cernem faina in vasul in care vom framanta aluatul.Facem o maia din cubul de drojdie,apa calduta,lingurita de zahar si doua linguri faina.Lasam la dospit maiaua 15 minute.Dupa ce maiaua a dospit amestecam cu faina si cu apa calduta framantam un aluat ca de paine.La sfarsit mai framantam si cu...

Pizza cu pui

In Pizza la 12 Mar 2012

Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se framanta aluatul foarte bine.Se lasa la dospit 30 minute. Intre timp pregatim restul ingredientelor pentru pizza. Punem 3-4 linguri de ulei intr-o tigaie si rumenim frumos pieptul de pui taiat fasii.Se condimenteaza si se lasa la racit...

Paine de casa cu cartofi

In Piine la 10 Feb 2012

Se pune faina in vasul in care vom framanta. Intr-o cana se pune apa calduta,zaharul si drojdia.Se amesteca cu o lingurita pana se dizolva drojdia. Se face o scobitura in mijlocul fainii si se pune acolo apa cu drojdia. Se amesteca cu putina faina si se lasa maiaua 20 minute la dospit....

Chifle

In Piine la 20 Mar 2011

Am pus intr-un lighean faina.Am facut o gropita in mijlocul fainii si acolo am facut maiaua din lapte caldut,zahar,cubul de drojdie si putina faina.Am lasat la dospit 15 minute.Dupa ce a crescut maiaua am inceput sa framant restul de faina cu maiaua,un praf de sare si lapte caldut.Lapte caldut se...

Paine de casa cu seminte si crenvusti

In Piine la 27 Feb 2011

Se face la inceput o maia din drojdie,o lingura de zahar,apa si putina faina.Se lasa la dospit 15 minute.Cand maiaua a dospit se adauga restul de faina,putina sare si se framanta cu apa calduta.La sfarsit se adauga cca 100 ml ulei de masline.Se lasa la dospit cam 30 minute.Se aseaza in tava si se...

Lipie libaneza

In Piine la 12 Ian 2011

Faina,sarea si zaharul se pun intr-un vas.Se adauga drojdia dizolvata in apa calduta si se framanta.Nu se pune toata apa de la inceput.Se framanta un aluat mai tare.Se adauga uleiul si se framanta din nou.Se lasa 5 minute sa se odihneasca.Se imparte in 5 bucati.Eu le-am cantarit si fiecare bucata...

Pizza Miuta

In Pizza la 10 Noi 2010

Se framanta ingredientele pentru blat si se pune la dospit 30minute . Ungem cu ulei de masline 2 tavi si impartim aluatul in cele doua tavi.Aranjam peste aluat salamul,muschiul file,cabanosul si ciupercile.Turnam in cerc putin ketchup dulce,putin oregano,ardeiul taiat fideluta si aranjam...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]