Papricas din piept de pui cu ghebe

de MIUTA in Pui, 24 Oct 2013 | 6318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • 300 g ghebe (se poate pune mai mult)
  • un morcov mic
  • o ceapa
  • pasta de ardei
  • ulei
  • o lingura faina
  • 150 ml lapte
  • 2-3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din piept de pui cu ghebe:

Se caleste ceapa tocata fin in ulei.

Se adauga morcovul ras pe razatoarea mica si se caleste putin si el.

Adaugam pasta de ardei,pieptul de pui spalat si taiat cubulete.

Condimentam si adaugam apa sa acoperim bucatile de carne.

Lasam sa fiarba cca 20 minute si adaugam ciupercile spalate si taiate .

Lasam sa fiarba pana carnea este fiarta.

Stingem in sos o lingura de faina amestecata cu lapte avand grija sa nu faca cocoloase.

La sfarsit punem smantana si condimentam daca mai este nevoie.

Se serveste alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din piept de pui cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]