
publicat la 16.07.2013
publicat la 11.07.2013
publicat la 11.07.2013
Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro
[email protected]
Mini tortulete cu crema de trandafir
Preparare blat Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi cu zaharul adaugat treptat. Punem pe rand si galbenusurile continuand mixarea. Se amesteca faina si cacaua si se adauga peste compozitia de mai sus amestecand cu o spatula. Compozitia obtinuta se...
Inghetata de agude
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul (lasam cam o lingura de zahar si pentru albusuri) pana cand obtinem o spuma deschisa la culoare. Agudele se curata de codite, se spala si se pun intr-o strecuratoare pentru a scapa de surplusul de apa.Mixam agudele cu smantana...
Prajitura cu crema de zmeura si vanilie
Preparare primul blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si apoi cu zaharul fin si cel vanilat adaugat treptat. Adaugam pe rand galbenusurile si esenta de vanilie continuand mixarea. La sfarsit punem faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus...
Prajitura cu visine
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si apoi cu zaharul adaugat treptat. Adaugam pe rand galbenusurile, esenta de bergamota continuand mixarea. La sfarsit adaugam faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus in jos. Luam intr-un bol putina...
Tort cu ciocolata alba si crema de zmeura
Preparare blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana ce s-a topit intreaga cantitate de zahar. Galbenusurile se mixeaza cu 3 linguri apa minerala, esenta de bergamota si se adauga peste albusuri. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si...