Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Perna ergonomica Karll
Set de 2 borcane de depozitare
Veioza OSVINO, LED
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:08
pe 28.06 la 11:32
pe 28.06 la 10:58
de Gherca Daniela 5
pe 27.06 la 20:14
pe 27.06 la 09:51
5 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
dumcora
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...