![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 06.05.2014
publicat la 13.04.2014
publicat la 11.04.2013
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat
Ciupercile se curata si se taie felii subtiri, ceapa verde se taie rondele. Pieptul de pui se taie bucatele mai mici. Punem la fiert pastele in apa clocotita cu sare, si lasam sa fiarba 6-7 min ( atat cat scrie pe ambalaj). Apoi se se scurg si se trec sub un jet de apa rece si se pun deoparte....
Gnochi cu perisoare din branza cu sunca
Sunca se face pasta intr-un blender, adaugam branza, oul batut, patrunjelul tocat si condimentele ( sare, piper dupa gust ) si o lingura de pesmet, daca considerati ca este prea moale compozitia pentru a forma perisoarele. Se formeaza perisoare si se aseaza intr-o cratita unsa cu ulei de...
Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii picant - de post
Se curata ciupercile, ardeiul, ceapa , si usturoiul, se spala putin , apoi se taie dupa preferinta, se toaca ceapa, usturoiul si ardeiul iute, iar ardeiul fasii. Punem intr-o oala apa si un praf de sare, la fiert. Calim ceapa in uleiul de masline 1-2 min , apoi adaugam...
Paste cu chiftelute si sos de rosii la cuptor
In primul rand pregatim chiftelutele, amestecam carnea tocata cu feliile de franzela inmuiate in apa si stoarse, cu usturoiul pisat, ceapa data pe razatoarea mica, verdeata si oul batut, apoi condimentam cu sare si piper dupa gust. Formam chiftelutele si le asezam intr-un vas...