amalia01

4

Bucataras
grozav

Cluj-Napoca

Bucataras din 27.09.2012

RETETE319
PRIETENI112
Retete / Aperitive / Garnituri

Praz umplut cu "Ceva fin"

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

- firul de praz il speli si pastrezi tulpina - tai tulpina in bucati de cca 5 cm - desfaci cu grija prazul,formand tuburi - iei feliile de muschi si le ungi cu crema de branza, adaugi un bastonas de cascaval si apoi le rulezi - introduci cu atentie rulourile in tuburile de praz

Cosulete cu legume si "Ceva pufos"

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

- morcovii se toaca marunt - se aseaza morcovii in cosulet - adaugi boabele de porumb - asezi deasupra crema de branza - decorezi cu patrunjel verde  

Branzoaice cu "Ceva fin"

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

- lasi aluatul la dezghetat,atat cat sa poti lucra cu el - dai cascavalul pe razatoarea mare - tai muschiul cubulete - bati oul cu sare - intinzi aluatul pe suprafata de lucru si il ungi cu crema de branza - tai patratele cu un cutit bine ascutit - asezi in mijloc cascaval ras...

Briose cu "Ceva fin"

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

- lasi aluatul la dezhetat, atat cat sa poti lucra cu el - dai cascavalul pe razatoarea mare - tai sunculita cubulete - bati oul cu sare - intinzi foaia pe masa si cu un pahar decupezi cercuri - asezi cercrile de aluat in formele de briose - ungi aluatul cu crema de branza -...

Mamaliguta cu "Ceva fin" si slanina

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

-mamaliga:    - pui la fiert apa cu sarea    - cand da in clocot adaugi malaiul in ploaie si amesteci continuu cu telul -para   - amesteci continuu si fierbi la foc mic ,cca 15 minute - umplutura:   - slanina o "increstezi" si o prajesti...

Cartofi frantuzesti

In Aperitive / Garnituri la 12 Sep 2013

- cartofii ii cureti de coaja si ii tai felii - ouale le cureti de coaja si le tai felii si presari putina sare - muschiul il tai felii subtiri - un vas termorezistent il ungi cu ulei si apoi asezi alternativ,in straturi, cartofii, ouale ,branza si muschiuletul; intre straturi pui...

Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco

In Aperitive / Garnituri la 5 Sep 2013

Vnetele se coc pe plita,se curata de coaja, se toaca si se lasa la racit Intre timp,toci ceapa marunt si prepari maioneza din galbenusul de ou , uleiul de masline si un praf de sare Tai rosiile transversal si le decupezi sub forma de cosulete Cand s-au racit vinetele, le amesteci incet...

Cosulete cu Ceva fin Delaco

In Aperitive / Garnituri la 5 Sep 2013

Ardeiul se taie cubulete si se amesteca cu crema de branzica cu smantana. Se toarna compozitia intr-o forma de vafa. Ornezi cu ardei si servesti cu paine prajita.

Salata "AMALIA"

In Aperitive / Garnituri la 11 Mai 2013

- soia se opareste pentru 15 minute in apa cu sare - legumele congelate se dau in clocot 5 minute - soia si legumele se pun intr-o strecuratoare mare la scurs - tonul se desface bucatele - tofu se taie cubulete -  miezul de lapte se sfaramiteaza usor - se amesteca toate...

Gustare de Florii

In Aperitive / Garnituri la 29 Apr 2013

Se rasucesc feliile de muchiulet in forma de petale si se prind cu ajutorul unei scobitori pentru cockteil; Se aseaza "mugurii"de miez de lapte pe floare Din ceapa verde se fac tulpina si frunzele; Din maslina realizezi radacina; Ridichea o asezi unde vrei...

Legume la cuptor cu crocant de paine

In Aperitive / Garnituri la 9 Feb 2013

Painea prajita, galbiorii si frunzele de patrunjel se pun in robot si se maruntesc, nu foarte fin , astfel incat painea sa ramana bucatele mici; Taiem mozzarella felii subtiri; Spalam bine dovleceii, ii uscam si ii taiem si pe ei felii subtiri; presaram peste putina sare; Curatam si...

Piftie de curcan

In Aperitive / Garnituri la 19 Ian 2013

-se spala si se curata bine picirusele de porc -se portioneaza pieptul de curcan -se aseaza intr-o oala suficient de mare si se acopera cu apa rece astfel incat nivelul acesteia sa fie cu un lat de palma deasupra -se fiebe la foc potrivit (cu sare)pana cand carnea se desprinde de pe...

Orez copt

In Aperitive / Garnituri la 17 Ian 2013

-legumele se taie marunt si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei -se adauga orezul spalat si se amesteca in continuu cca 5 minute -se adauga sare,piper,boia -se toarna 3 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute -intre timp se unge cu restul de ulei un vas de...

Afisate 31 - 43 din 43 retete    

Postari recente

publicat la 30.07.2020

Ratatouille de legume cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Eşti pe un drum greşit. A, ştiai? Un motiv suficient de puternic să alegi varianta plătită a Hohoscopului… Prea te-ai dedulcit la mocăciuni.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]