Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
iasi
Bucataras din 18.10.2013
Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust
publicat la 22.10.2013
Ciocan pentru carne
Taburet pliabil telescopic
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Coaster extensibil Cook Concept
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
mikaela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Carne cu ceapa
Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust