Carne cu ceapa

de amyna_03 in Pui, 22 Oct 2013 | 3001 vizualizari

 

o reteta foarte usoara si apreciata de iubitul meu

 

INGREDIENTE

  • un kilogram de ceapa
  • 6 copanele
  • bulion
  • patrunjel
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne cu ceapa:

Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust

TIPS-URI

1

in loc de bulion folosesc suc de rosii de casa

2

se poate folosi orice tip de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa