Cimbru

Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 09:40

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Cimbru

Are o aroma discreta, picanta, care se asorteaza cu morcovii, ciupercile, salata, carnea de porc, miel, vita, pasare si peste gras. Este foarte gustos in supe si tocane

Comentarii (1)

13.02.2011, 16:08

eu fac mancare de cartofi si pun si cimbru, m/ai folosesc si la sarmale

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)