Aperitiv corndog

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2020 | 7375 vizualizari

 

O gustare caldă foarte bună şi rapidă. Nu am precizat cantităţi exacte, pentru ca am pus totul la ochi.

 

INGREDIENTE

  • crenvurşti
  • 1 ou
  • lapte
  • făină
  • praf de copt
  • ulei pentru prăjit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv corndog:

Se amestecă oul cu laptele rece, praf de copt şi făină cât să obţinem un aluat puţin mai gros decât cel de clătite.

Crenvurştii fierţi sau nu ( dacă sunt din cei ce se pot mânca direct din conservă sau borcan) se taie în bucăţi mai mici.

Fiecărei bucăţi i se fixează câte o scobitoare.

Se dau prin aluat, se scurge surplusul şi se prăjesc în ulei încins până se rumenesc.

Se serevsc calzi cu muştar sau ketchup.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv corndog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla spaniola de cartofi