Cum fierbi ouale

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 25 Apr 2009, 09:00

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza
Cum fierbi ouale

Nu-i asa ca e un fel de loterie fierberea oualelor? Iata citeva sfaturi:

Timpul de fierbere:

- se masoara de la punerea oualelor in apa, cind aceasta este rece si se pune pe foc!

Oua fierte moi: 3-4 minute

Oua cleioase: 7-8 minute

Oua tari: 10-11 minute

Daca preferi sa pui ouale cind apa clocoteste, atunci, ca sa iasa moi, trebuie sa le lasi doar 2 minute.

Tips:

un praf de sare pus in apa te ajuta sa cureti apoi coaja mai usor

pentru ca oul sa nu se crape se aseaza intr-o cratita mica acoperit de apa complet

Comentarii (2)

14.02.2013, 08:29

14.02.2013, 08:56

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]