Dezlegare la peste

Postat de AdriiAdi in Tipsuri pe 21 Feb 2013, 10:30

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza
Dezlegare la peste

Cand prajiti pesti foarte mici, pt ca acestia sa ramana intregi, dati-i prin faina si asezati-i pe cate 2-3 scobitori. Intoarceti-i si veti constata ca devin crocanti si nu se sfarama.

Pestele nu se tine in frigider impreuna cu carne sau alte alimente

Pestele se spala in apa rece dar nu se tine in apa ,altfel carnea absoarbe apa si nu se rumeneste frumos.

Pestele dupa ce a fost spalat, stergeti-l cu un prosop curat, stropiti-l cu zeama de lamaie, sarati-l si puneti-l la prajit in ulei incins.

Pestele alb pregatit rasol serviti-l cu cartofi fierti stropiti cu unt si verdeata.

Puneti pestele pe gratarul incins dupa ce ati trecut bucatile prin ulei cald

Puneti pestele la fiert cand apa clocoteste si nu prelungiti timpul inutil peste 10 minute

Tamara ( icrele sarate) se pot desara in lapte sau apa rece, puse in tifon impaturit in doua si tinute o ora dupa care se storc si se prepara

Cand se scot icrele din peste tineti seama sa nu se rupa fierea, se pot amari

Comentarii (2)

25.02.2013, 02:56

foarte binevenite sfaturile

25.02.2013, 07:59

ok multumesc muult

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]