Esenta de citrice

Postat de Mitinita in Condimente pe 4 Feb 2011, 11:06

 

Ingrediente:

portocale,lamai,mandarine,grepfruit

vodca

 

Se taie coaja de la citrice,aveti grija sa scoateti cat mai mult din partea alba.

Se pune intr-un borcan si se acopera cu vodca.

Inchide borcanul,pune-l in camara si scutura-l o data pe zi.

Dupa doua saptamani ,scoate coaja si inlocuieste-o cu alta noua.

Tine inca doua saptamani,dupa care scoti cojile si ai esenta de citrice.

 

Comentarii (12)

21.02.2011, 17:03

Legi noi de Chimie pe Lumea asta ???
Alcoolul se evaporä ???
Tot asa merge si cu Vin...

23.02.2011, 15:31

foarte interesant, vreau si eu. Urmatoarea pe lista e coaja de citrice confiate, am vazut pe blogul Alinei si am sa fac si eu, coaja de portocale, lamaie si lime taiate suvite se oparesc si apoi se clatesc cu apa rece operatiune care se face de 2-3 ori dupa acre se face un sirop din apa si zahar si fierbi cojile la foc mic 30 min dupa care acoperi si dai la rece pana a doua zi cand iar se fierbe su o cana de zahar, se scurs, se dau prin zah tos si apoi se pun in borcan la frigider. voi incerca

24.02.2011, 16:20

Felicitari
este de 100 de ori mai buna decat esenta ,, chimica ''

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]