Interviurile Bucataras: Anca (postavaru)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 9 Apr 2011, 08:25

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

 Anca (foto dreapta) impreuna cu Silviu (stinga) si Dragos (centru) este invitata bucataras.ro pentru acest interviu, al doilea din seria noilor intrebari. Va las sa descoperiti singuri inca o fata minunata din gashka bucataras.ro :)

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Cine sunt?... foarte grea intrebarea. Nicodata nu mi-a placut sa ma caracterizez pentru ca imi vin in minte doar defecte :). Am sa incerc totusi sa spun cine sunt: de doi ani sunt o mamica fericita si cred ca restul de 18 nu mai conteaza. Dragos este cea mai importanta si mai grea realizare a mea. Poate ca de asta o consider si ca fiind cea mai frumoasa realizare.
In rest sunt o persoana cu defecte si ceva calitati :). Sunt ambitioasa, hotarata si impulsiva, dar la fel de repede pot deveni sensibila si usor emotiva. Imi place mult sa rad, ca comunic si sa fac cate o bucurie celor din jur.
Imi place primavara, sa hoinaresc pe plaiuri inverzite si iubesc sa fac cadouri.
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Ar trebui sa-i intreb pe ei :). Cred ca simtul umorului.
3. Principalul tau defect?
Impulsivitatea este defectul care imi vine acum in minte, dar mai sunt muuulte altele :)
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Nu pot spune ca am planuri foarte mari sau indraznete. Incerc sa ma bucur de fiecare zi petrecuta alaturi de sotul si copilul meu. Vreau sa pretuiesc lucrurile marunte, dar cu adevarat importante, pe care ni le ofera viata.
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :-))
Este o vorba din batrani, ca atunci cand te indragostesti intri in "saptamana oarba". Ei bine, cam asta a fost :).
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Cred ca in bucatarie. Netul il folosesc mai mult de cand cu dependenta de bucataras :).
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Nu cred ca este un talent, este simpla placere. Am avut de la cine invata, si anume mama. Nu trecea saptamana sa nu mancam "ceva dulce" facut de mama, fie chiar si numai o banala placinta cu mere. Tot timpul cand facea mama prajituri aveam si eu partea mea de aluat cu care ma jucam :).

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Sunt foarte multe, dar ca sa nominalizez una, cred ca ar fi cozonacul.
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Inghetata si ciuperci.
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
Intr-un mic tur al Romaniei, am mancat la ora 10 seara un gulas cu paine calda (atunci scoasa din cuptor), la hanul Boso din Borzont, in apropiere de pasul Bucin.
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Nu prea obisnuiesc sa fac de doua ori aceeasi reteta, atunci cand am musafiri, dar cred ca reteta cu care mi-am dat pe spate musafirii a fost un ciolan marinat la cuptor si cremsnit. Iar reteta cu care mi-am uimit sotul a fost ciorba de burta facuta de Revelion.
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Am invatat ca poti face tot ceea ce iti propui, daca adaugi putin suflet si pasiune. Pentru mine acest lucru este valabil in tot ceea ce fac, nu numai in plan culinar.
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Sunt mai multe :))), dar cea mai mare a fost cand mi-a curs unt in cuptor, din tava cu inel detasabil. Nu va spun ce fum a fost in bucatarie si cat am muncit sa curat cuptorul :((.
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Melci si orice fel de insecte.

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?
Ca sa pastram zona culinara: o inghetata cu frisca si capsuni :).
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Inalt, frumos si daca il cheama Silviu, atunci el este :). Doar nu credeati ca voi spune Jon Bon Jovi :))))
3. La ce visezi?
Pot spune ca la cei 31 de ani sunt o persoana implinita. Tot ce-mi doresc este sa fim sanatosi, sa ne putem vedea copilul crescand si sa-i putem fi alaturi.
4. Ce pasiuni ai?
Gatitul desigur. Imi place insa mult muzica si imi place sa citesc.
5. Ce urasti cel mai mult?
Minciuna si prostia.
6. Cum te relaxezi?
Ascultand muzica si gatind. Aveam o vreme cand ma relaxam cosand goblen, dar din pacate, nu prea mai am timp.
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?
Rosul inchis / imi place foarte mult muzica si ascult multe genuri, dar balanta se inclina inspre rock / iubesc mult florile, dar in special liliacul. M-am casatorit si l-am nascut pe Dragos "cand liliacul a-nflorit" :).
Nota de plata
Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:
Cred ca o viata ar fi prea scurta ca sa va spun ce inseamna pentru mine Bucataras.ro. Nu am crezut niciodata ca voi putea fi dependenta de ceva, orice, de pe net. Ei bine, m-am inselat. Aici am intalnit persoane minunate, cu care impart aceeasi pasiune. Am invatat foarte multe, am ras si am mai lacrimat din cand in cand, impreuna cu voi. Poate ca suna siropos, dar mi-ar fi tare greu sa-mi inchipui ziua fara Bucataras.ro. Din prima zi am fost primita cu atata caldura, si am impresia ca va cunosc de o viata. Aici am gasit tot timpul o vorba buna si buna dispozitie.
Va multumesc tuturor ca m-ati primit in randul vostru. Imi sunteti tare dragi!

Comentarii (76)

28.08.2012, 09:40

reao!))

08.05.2013, 17:32

14.05.2013, 08:35

Cleme

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs