Interviurile Bucataras: Madi Marin!

Postat de Catalin in Bucatarasii pe 23 Ian 2011 | 5558 vizualizari

Comentarii (36)

24.01.2011, 18:17

frumoasa noastra Madi! de cand am venit eu pe site chipul tau senin cunoscut deja de prin reviste-a fost primul ce mi-a adus un zambet! apoi mi-au placut mai ales sarmalutele tale pe care se vede ca le faci cel mai cu dragsi pofta! si te pupic si ma bucur ca ne impartasesti retete si zambete!

24.01.2011, 18:54

epurasha.....multumesc mult pentru cuvintele frumoase....

25.01.2011, 15:13

La cat mai multe retete interesante

25.01.2011, 16:53

25.01.2011, 17:10

Mihaela11, Retetegg....va multumesc...

Teo

Teo
26.01.2011, 20:11

Madi, ma bucur sa descopar un om cu suflet frumos!bravo!

ela

ela
27.01.2011, 23:11

bravo,Madi

28.01.2011, 12:33

Teo, ela.....

11.02.2011, 01:21

Madi,felicitari pentru interviu.
Si ce este mai frumos,este faptul ca am cunoscu-to personal pe Madi din intamplare,dar ce pacat ca nu am reusit sa stam mai mult la povesti.Poate cu alta ocazie,asa cum spui si tu,poate facem o intalnire in grup.

03.03.2014, 18:36

esti ca o papusica

22.03.2014, 18:36

o fata de nota 20 pe care o indragesc cu toata inima! Tu, Madi, stii ce simt si cat de mult te apreciez! muaaah!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]