Tarhon

Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 17:40

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
Tarhon

Tarhonul este o planta aromata frantuzeasca, avind aroma asemanatoare cu anasonul. Se potriveste cu mincarurile ce contin morcovi, fructe de mare si oua.

Are un gust dulce patrunzator.

Se pune in multe sosuri clasice, precum sosul tartar.

TIPS: cumparati tarhon proaspat pentru ca este mai arumat. Cum il pastrati? Il infasurati intr-un prosopel umed, il puneti intr-o punga de congelator si-l bagati in cutia cu legume a frigiderului

TIPS: ceaiul din flori si frunze de tarhon stimuleaza functiile rinichilor

Comentarii (2)

07.10.2010, 23:57

interesant, nu stiam ce era. Am tot auzit pe la colege Tarhon.

21.10.2014, 11:58

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]