Retete fara secrete
Lecția despre ouăle fripte
Data:11.09.2012Dragii mei, departe de mine gândul că aș fi un maestru al omletei, ochiurilor sau paparelor de... articol complet
Pui la grătar în stil thailandez
Data:10.09.2012Am auzit că-n Cluj urmează să se deschidă un restaurant thailandez. Desigur, sunt curios. Și... articol complet
Mititeii, scurtă istorie?
Data:07.09.2012Am auzit atât de multe lucruri despre originea mititeilor (batoanele din carne măcinată... articol complet
35, 4, 1/2
Data:04.09.2012Titlul de azi seamănă cumva cu cel al unui film care nu mi-a plăcut. Trec repede peste asta... articol complet
Cașcaveaua de pe Valea Doftanei
Data:03.09.2012Cașcaveaua e o brânză opărită și afumată. Adică un cașcaval de casă, afumat. Am luat la... articol complet
Z, de la zacuscă
Data:30.08.2012A cam început sezonul “pusului pe iarnă”. Conserve de toate felurile, în general... articol complet
Ze dacs com from ze tracs
Data:28.08.2012Cei mai puțin tineri dar încă sprinteni la minte, își pot aminti engleza fostului... articol complet
Mușchi de vită, marinat o săptămână
Data:27.08.2012Mi-am luat în sfârșit inima-n dinți și am pus la marinat câteva bucăți de mușchi de... articol complet
Pentru tine, aș mânca și un pui fript
Data:24.08.2012Acum știu ce o să gătesc în week-end. M-a lovit ideea brusc, în timp ce căutam printre... articol complet