publicat la 20.01.2014
publicat la 27.12.2013
publicat la 27.12.2013
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Mini-brownie cu glazura de dovleac
Preparare blat : Incalziti cuptorul la 150 de grade. Ciocolata amaruie rupta in bucatele si untul se topesc in bain-marie pana se amesteca bine, dar sa nu fie foarte lichid, apoi retrageti de pe foc. Recomand folosirea unei ciocolate de calitate, fina. Eu de obicei folosesc Schogetten, insa...
Suc de portocale cu goji
Spalati portocalele intotdeauna inainte sa le folositi, no matter what. Stoarceti portocalele si pastrati o jumatate de portocala la final pentru ca aceasta ultima jumatate va trebui sa o puneti in blender impreuna cu cele cinci linguri de goji si sa le amestecati pana se maruntesc fructele. Ca...
Bruschetta con feta
Va inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti la executarea celui mai bun mic dejun ever. Sau, mai exista si varianta ca dupa o zi lunga si obositoare, sa va delectati pregatind o cina trendy sau daca preferati, romantica, de...
Guguluf cu mirodenii (Spicy gugelhupf)
Pentru blat procedati asa: Pregatiti tava de guguluf si o ungeti cu unt, pana sus, inclusiv pe partea circulara din interior ca sa puteti extrage blatul cu usurinta la final. Incalziti cuptorul la 180 grade. Amestecati intr-un bol branza ricotta si branza de vaci impreuna cu cele...
Clatite cu ricotta si mere
Merele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se dau prin razatoare. Stoarceti lamaia si adaugati merele in zeama de la lamaie, lasati putin deoparte pentru ca intre timp aveti altceva de facut. Pregatiti intr-un bol branza ricotta si ouale batute si cu un tel amestecati pana...
Briose cu fulgi de ovaz si piersici
Se pregatesc intr-un bol fulgii de ovaz, semintele de in sau puteti folosi si/ sau seminte de susan, scortisoara, sarea, praful de copt si despicati batonul de vanilie a carui continut il adaugati la restul ingredientelor. Lasati deoparte si pregatiti ingredientele lichide intr-un alt bol in care...
Cocktail cu morcovi si rozmarin
Se pun in blender: bulionul, morcovii taiati marunt sau razuiti, pastarnacul razuit, rozmarinul si busuiocul uscat, sare, piper, amestecul de condimente Indian Masala. Porniti blenderul si insistati pana cand s-au maruntit morcovii si pastarnacul. La final decorati cu un fir de rozmarin si...
Chocolate pancakes
Intr-o craticioara se toarna laptele si ciocolata amaruie si se lasa la bain-marie cam 15 minute pana cand ciocolata de topeste, amestecand din cand in cand la inceput, dupa care continuu pana s-a topit ciocolata complet. Atentie: sa nu atinga apa cratita de deasupra, doar de la aburi sa se...
Piept de pui file cu crema de branza si sfecla
Se feliaza pieptul de pui in fasii subtiri (asta daca nu le-ati cumparat deja gata feliate), se spala si se sterg cu servetel de bucatarie. Pregatiti intr-o farfurie faina, in alta ouale batute putin peste care adaugati oregano, sare si piper, iar in a treia farfurie puneti pesmetul amestecat cu...