Oare mi se pare doar mie sau luna decembrie si mai ales sarbatorile de iarna au trecut suspect de repede si ca nu am apucat sa savuram din plin bradul de Craciun, sa ne facem timp suficient pentru deserturi si mai ales sa ne bucuram de zapada? Nu stiu voi, dar eu n-am apucat sa fac tot ce mi-am propus de sarbatori. Am pregatit o lista cu toate deserturile pe care aveam in plan sa le pregatesc de sarbatori, insa doar o parte am reusit sa le duc la bun sfarsit. Zilele parca au zburat, timpul s-a scurs si pentru ca am senzatia ca nu m-am infruptat destul din bunatati si mai ales pentru ca mi-ar fi placut sa dureze mai mult spiritul de sarbatori, am pregatit un desert cu o usoara nota de sarbatori de iarna ca sa nu-i zic chiar de Craciun pentru ca azi maine suntem in pragul lui Sfantul Valentin.
1. Se iau doua-trei linguri de blat si se aseaza in pahar formand primul strat al desertului.
2. Frisca se bate spuma, iar crema de branza de mixeaza cu miere si se adauga esenta de menta.
3. Frisca se incorporeaza in crema cu ajutorul unei spatule de silicon.
4. Se iau 2-3 linguri de crema de branza si se formeaza al doilea strat al desertului.
5. Se faramiteaza putin din blat si se presara deasupra cremei.
6. Se presara cu mini-marshmallow.
7. Bastonasele se zdrobesc si se presara la final pentru decor.