
publicat la 20.01.2014
publicat la 27.12.2013
publicat la 27.12.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pui cu muguri de bambus si cus-cus
Am inceput intai si intai cu pieptul de pui pe care l-am cumparat gata feliat, l-am taiat fasii subtiri, l-am pus apoi in tigaia wok in care am adaugat putin ulei de cocos. Sigur, inainte de toate am spalat pieptul si l-am sters cu servetelul de bucatarie. Am adaugat dupa vreo 20 de minute...
Piept de pui file cu crema de branza si sfecla
Se feliaza pieptul de pui in fasii subtiri (asta daca nu le-ati cumparat deja gata feliate), se spala si se sterg cu servetel de bucatarie. Pregatiti intr-o farfurie faina, in alta ouale batute putin peste care adaugati oregano, sare si piper, iar in a treia farfurie puneti pesmetul amestecat cu...