Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
cerchezu ,jud. constanta
Bucataras din 29.12.2011
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...
mai multe
publicat la 29.12.2011
Placa de tocat fata-verso
Set de 4 pahare de whisky
Coaster extensibil Cook Concept
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 250 forme pentru briose
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:02
ieri la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
pe 03.11 la 10:41
4 comentarii
de Constelatialeu 9
de Caty 3
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
RODIMUR
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
pui pe sare
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...