Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 17.07.2012
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...
mai multe
publicat la 17.07.2012
Taietor de pizza
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 borcane de depozitare
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:56
de Rocsi 9
ieri la 20:26
de laura_n 7
ieri la 11:51
ieri la 10:32
pe 21.02 la 14:01
5 comentarii
4 comentarii
de Panacris 9
3 comentarii
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
oanapl
vasimur 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Catalinaflorea 1
madaroxi 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan integral cu fructoza
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...