ionix

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 03.09.2009

RETETE353
PRIETENI170
Retete / Mancaruri de legume

Ciulama de ciuperci- fără făină

In Mancaruri de legume la 13 Feb 2012

Ciupercile se taie felii mai groase iar apoi le vom opări doar dându-le într-un clocot, le scurgem după aia. Ceapa și usturoiul se curăță, se spală iar apoi se taie cubulețe. Într-o tigaie wok vom pune uleiul la încins împreună cu o linguriță de apă și...

Mâncărică de bureţi

In Mancaruri de legume la 15 Dec 2010

Bureţii se spală în două-3 ape şi apoi se pun la fiert în apă. După ce au fiert, se scurg de apă. Ceapa se taie julien şi se căleşte în untul bine încins. După ce s-a înmuiat ceapa, adăgăm bureţii şi acoperim cu un capac....

Mâncare chinezească de morcovi cu orez

In Mancaruri de legume la 15 Dec 2010

Morcovul se curăţă şi se taie rondele. Ceapa de curăţă şi se taie julien. Usturoiul se curăţă şi se taie felii subţiri. Se încinge uleiul cu o lingură cu apă şi se pune ceapa şi morcovii la călit. Se lasă 1 minut, amestecând întruna,...

Fasole bătută (frecată)

In Mancaruri de legume la 3 Noi 2010

Incepem prin a pune fasolea la fiert cu ceapa si moccovul. Ceapa si morcovul se curata de coaja dar se pun la fiert intregi. La fiert punem si putin tarhon si sare. Fasolea se fierbe la foc iute, pentru a nu lua apa. Cand fasolea a fiert, o scurgem bine si o punem la racit. Ceapa si morcovul le...

Chiftele din ghebe

In Mancaruri de legume la 1 Noi 2010

Incepem prin a fierbe ghebele si cartofii, in coaja. Intre timp punem painea la inmuiat in lapte. Dupa ce au fiert, punem ghebele la scurs si la racit. Cartofii se curata de coaja si se lasa si ei la racit. Felia de paine se scurge bine de lapte. Dupa ce s-au racit ii dat pe masina pe ochiurile...

Mâncărică de ghebe în sos de vin

In Mancaruri de legume la 7 Oct 2010

Ghebele se spala bine si se pun, in apa fierbinte care clocoteste, la fiert. Se lasa pana cand fierb bine, la foc iute. Intre timp taie ceapa julien si usturoiul felii mai groase Cand ciupercile au fiert, se scurg de apa. Punem untul la topit intr-o tigaie. Cand s-a topit untul,...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 18.11.2012

Mini-savarine

publicat la 10.08.2012

Cartofi în coajă umpluți

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]