ionix

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 03.09.2009

RETETE353
PRIETENI158
Retete / Paste

Penne cu ton și sos de roșii

In Penne la 8 Dec 2011

 Pennele barilla se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj, dar timpul îl scurtăm cu 1 minut.  Ceapa se curăță bine, se spală și se taie cubulețe. Uleiul și apa se pun la încins iar peste uleiul încins punem ceapa la călit. Lăsăm până se...

Ravioli cu caşcaval la cuptor

In Paste la 19 Dec 2010

Ravioli se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert pastele, ungem tava cu unt. Punem un strat de pastele fierte, jumătate din ele, iar peste radem caşcaval dat pe ochiurile mari de la răzătoare. Punem restul de paste şi radem iar caşcaval. Se dă la...

Spaghete în sos de morcovi cu pui

In Spaghete la 14 Oct 2010

Intr-un ceaun punem uleiul la incins bine si adaugam ceapa taiata julien. Punem 2 linguri cu apa peste si lasam sa se caleasca putin. Adaugam morcovul taiat rondele, usturoiul taiat rondele si puiul(bine spalat) iar apoi lasam sa se caleasca vreo 8-10 minute. Turnam sucul de morcovi si sosul de...

Spaghetti Ionixese con pollo

In Spaghete la 8 Iun 2010

Ceapa, morcovul si usturoiul se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la calit in uleiul de masline incins. Se lasa la calit circa 5 minute pana se inmoaie ceapa. Se adauga carnea tocata de pui si se lasa la calit pana se albeste. Se adauga pasta de tomate, dizolvata in...

Spaghetti carbonara

In Spaghete la 5 Mar 2010

  Spaghetele se fierb al dente, trebuie lasate mai putin decat timpul normal de fierbere. Dupa ce au fiert se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece. Cat timp fierb pastele, punem uleiul la incins in care calim muschiul tiganesc taiat cubulete mici. Dupa 5 minute, de cand...

Spaghete cu vita-s sos de rosii

In Spaghete la 5 Dec 2009

  Carnea de vita taiata felii se pun in apa rece cu sare circa o ora, schimband apa din cand in cand. Intr-un ceaun sau o oala se incinge uleiul si se pune la inabusit carnea de vita, acoperind ceaunul cu un capac. Cand incepe sa capete culoare albuie se pune jumatate din usturoi...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 18.11.2012

Mini-savarine

publicat la 10.08.2012

Cartofi în coajă umpluți

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]