Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
PLYMOUTH, UK
Bucataras din 07.11.2011
Coc vinetele,le curat si le las la scurs ptr 2 ore. Toc vinetele si le amestec cu uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza,adaug sarea smantana si ceapa tocata fin. Servesc salata de vinete cu rosii si cascaval ras.
publicat la 05.04.2012
publicat la 01.04.2012
publicat la 31.03.2012
Voturi:98
Voturi:12
Voturi:30
In cont 27
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:48
ieri la 07:15
pe 08.12 la 10:44
pe 06.12 la 10:09
pe 06.12 la 09:12
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de vinete
Coc vinetele,le curat si le las la scurs ptr 2 ore. Toc vinetele si le amestec cu uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza,adaug sarea smantana si ceapa tocata fin. Servesc salata de vinete cu rosii si cascaval ras.